top of page

Westerholm, onderdeel van Haren

Woonzorgcentrum Westerholm, onderdeel van Haren


Westerholm, 30 oktober 2020, 50 jaar.


Een prachtig geïllustreerde jubileumuitgave waaraan oud-medewerkers en medewerkers een bijdrage leverden, gunt ons een blik in die vele jaren.

Westerholm, een van de vele zorgcentra, maar met een heel eigen gezicht, waar mensen echt voor kiezen.


Westerholm, met de kernwaarden

EIGENHEID waarbij er oog is voor de uniciteit van de mens als individu en zijn unieke behoeften.

VEILIGHEID waarbij de bewoner bescherming en geborgenheid in zijn leefomgeving wordt geboden, naar hem geluisterd wordt en professionele hulp geboden wordt als het nodig is.

PLEZIER waarbij er gelegenheid is elkaar te ontmoeten, dingen samen te doen en zo een plezierige tijd met elkaar te hebben.


Westerholm, waar mensen in hun eigen omgeving oud kunnen worden en kunnen blijven wonen zonder te hoeven verhuizen bij afnemende gezondheid.


Westerholm, waarbij de senioren samen met de medewerkers heden en verleden met elkaar kunnen verbinden in de vele activiteiten die er georganiseerd worden.


Westerholm, waar muziek een grote rol speelt. Met als voorbeeld de zgn. Casparie-concerten voor de bewoners van het huis en daarbuiten, bekostigd uit een legaat van de heer Casparie, oud-bewoner van Westerholm.


Westerholm, niet enkel een organisatie voor ouderenzorg maar ook onderdeel van de wijk en de Harense samenleving.


Westerholm, waar ook de bewoners in de wijk een beroep op kunnen doen, als ze zorg nodig hebben, gewoon in hun eigen huis waar ze altijd al woonden.


Westerholm, waar ook mensen buiten Westerholm gebruik kunnen maken van de maaltijdservice, ook tijdelijk.


Westerholm, dat met zijn eigentijdse initiatieven altijd oog heeft voor de behoeften in de samenleving en daarbij aansluit.


Kortom, Westerholm heeft zijn blik op de toekomst gericht.


John Lahr


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page