top of page

Haren verbeeld

HAREN: geweldig mooie plaats om te wandelen!

En om het nog mooier voor u te maken, heeft de Commissie Letteren van de Culturele Raad Haren een attractieve route uitgezet langs enkele markante Harener locaties. Bij elke locatie krijgt u een tekst in proza of poëzie gepresenteerd: een literaire wandeling dus.

Natuurlijk zijn er buiten de route nog veel meer mooie en betekenisvolle plekjes in Haren. Ook daaraan wordt in woord en beeld aandacht geschonken tijdens de wandeling. U kunt er altijd later eens een kijkje gaan nemen.

Mooi weer en zin om naar buiten te gaan?
Dan kunt u de route natuurlijk ook downloaden en ‘live’ afleggen. 

Aan de (virtuele) wandel maar. Klik hieronder op de pijltjes of scan de QR-code.
Veel plezier!

Verantwoording

 

In het kader van het veertigjarig jubileum van de CRH is het initiatief genomen om op een twaalftal locaties een gedicht of een verhaal te lezen bij die locatie en die filmpjes te publiceren op deze website.

De teksten zijn het resultaat van een schrijfwedstrijd in 2016 en maken deel uit van de bundel ‘Haren verbeeld’. Dit boek is in digitale vorm verkrijgbaar (pdf.) voor € 3,00 en te bestellen via info@geboektinharen.com

​De teksten worden uitgesproken door de  auteur zelf of door Saakje of Jan Spoelstra of Friso Bavinck. Wij danken hen voor hun enthousiaste bijdragen. Wij danken in het bijzonder Freek Visser, die de films maakte.

Haren verbeeld.jpg
bottom of page