vr 01 okt. | Haren

Tommy Wieringa te gast

Inmiddels een gelauwerd schrijver maar al onze gast bij zijn eerste boek. Hij was al vaker op ons podium, maar vanavond is hij vanwege het jubileum van boekhandel Boomker onze gast van de eeuw. € 10,00 inclusief koffie of thee. Aanmelden verplicht. Betalen aan de zaal, alleen per pin.
Registratie is afgesloten
Tommy Wieringa te gast

Tijd en locatie

01 okt. 20:00 – 22:00
Haren, Sterremuurweg 4, 9753 AV Haren, Nederland

Over het evenement

AANMELDEN

Wieringa bracht het eerste deel van zijn jeugd door op Aruba. Op zijn negende verhuisde het gezin terug naar Nederland, waarna Wieringa lang in het Twentse Geesteren woonde. Hij volgde de Vrije School in Zutphen. In Groningen studeerde hij geschiedenis en in Utrecht journalistiek. Naar eigen zeggen werkte hij onder meer als aanstekerverkoper op de markt en als lokettist bij de spoorwegen.

Hij studeerde Nederlands in Groningen en brak in 2005 door met zijn roman Joe Speedboot. Dit zijn de namen werd in 2013 bekroond met de Libris Literatuur Prijs en in 2018 ontving Wieringa voor De heilige Rita de BookSpot Literatuurprijs. 

Deze avond zal hij onder meer zijn Gedachten over onze tijd (zoals de titel van zijn meest recente boek luidt) met het publiek delen.

De kaartverkoop voor deze ongetwijfeld bijzondere avond loopt via de website geboektinharen.com.

Voor meer informatie klik hier

Deel dit evenement