top of page

zo 15 okt

|

boekhandel Boomker

Hein Bloemink: Brainwaves m.m.v. Chris Fictoor

Brainwaves is mijn ode aan de inspiratie! Hoe raakten grote popartiesten geïnspireerd? Een bijzondere ontdekking. € 5,00 entree (geheel ten goede aan de Chris Fictoor Foundation).

Hein Bloemink: Brainwaves  m.m.v. Chris Fictoor
Hein Bloemink: Brainwaves  m.m.v. Chris Fictoor

Tijd en locatie

15 okt 2023, 15:00 – 16:30

boekhandel Boomker, Raadhuisplein 7, 9751 AM Haren, Nederland

Over het evenement

AANMELDEN

Wat inspireerde de makers van wereldhits?

Inspiratie  is een onmisbare factor in ons leven. Een gave van de natuur waarmee we  uit de donkere diepten van ons (onder)bewustzijn ideeën kunnen  ophijsen, waaruit kunst ontstaat. In Brainwaves gaat het over  popmuziek. Het bedenken van een melodie, thema, tekst. Ik neem je mee in  mijn zoektocht naar de inspiratiebronnen van beroemde hits. Ik behandel  de ontstaansgeschiedenis van 41 songs; het zijn verhalen waardoor je ze  waarschijnlijk nóg mooier gaat vinden. Ik hoop ook dat je door dit boek  gaat geloven in jouw eigen creativiteit.

Deze middag gaat Hein over dit onderwerp in gesprek met Chris Fictoor en laat u mee luisteren met fragmenten uit de muziek die hij in zijn boek bespreekt.

Hein Bloemink  Biografie

Hein Bloemink (1961) is journalist, schrijver en presentator. Hij is sinds 1995 uitgever/redacteur van Haren de Krant,  schreef meerdere romans en werkt als freelance communicator in de zorg.  Hein maakt deel uit van een muziekgenootschap en heeft als hobby  pianospelen en drummen.

Chris Fictoor Foundation De stichting publiceert en beheert het werk van Chris Fictoor, initieert muziekproducties en -projecten, stimuleert kennisoverdracht in muziek en leiderschap, coacht musici en andere professionals. https://www.chris-fictoor-foundation.nl/

Deel dit evenement

bottom of page