top of page

vr 29 mrt

|

Harens Lyceum

Thalia presenteert: The Addams Family (uitverkocht)

We gaan onze duistere kant ontdekken in de komische familiemusical The Addams Family. 20,00 euro voor de reguliere voorstellingen (29, 30, 31 maart en 1 april) en 17,50 euro voor de try-out (16,17 maart). Deze prijs is inclusief iets te drinken in de pauze.

Thalia presenteert: The Addams Family (uitverkocht)
Thalia presenteert: The Addams Family (uitverkocht)

Tijd en locatie

29 mrt 2024, 20:00 – 22:45

Harens Lyceum, Kerklaan 39, 9751 NL Haren, Nederland

Over het evenement

Kaartverkoop

Op 16,17, 29, 30, 31 maart en 1 april 2024 spelen we de hilarische familiemusical ‘The Addams Family’.  Onder leiding van ons artistiek team bestaande uit Stephanie Lopes Parente (dirigente), Bas Meekhof (regisseur) en Marten Boonstra (choreograaf) belooft het een fantastische productie te worden.

The Addams Family’ vertelt het verhaal van de nachtmerrie van iedere  vader. Wednesday Addams, de ultieme prinses van de nacht, is verliefd op  een lieve, slimme, knappe jongen. Haar ouders hebben hem echter nog  niet ontmoet. En om het nog erger te maken: Wednesday vertelt haar vader  over haar verliefdheid maar smeekt hem het niet aan haar moeder te  vertellen. Voor het eerst heeft Gomez een geheim voor zijn vrouw  Morticia. Alles verandert op de avond wanneer de doodgewone Addams  Family een diner geeft voor de “normale” familie van het vriendje en  zijn ouders.

Algemene informatie

Voorstellingen

  • Zaterdag 16 maart, 19.30 uur (try-out)
  • Zondag 17 maart, 19.30 uur (try-out)
  • Vrijdag 29 maart, 20.00 uur (première)
  • Zaterdag 30 maart, 15.00 uur
  • Zondag 31 maart, 20.00 uur
  • Maandag 1 april, 15.00 uur

Je krijgt na aankoop een mail met digitale kaarten voorzien van een  QR code, neem deze digitaal of op papier mee als je naar de voorstelling  komt. Restitutie van gekochte kaarten is niet mogelijk.

De zaal is een half uur voor aanvang open. Wij verzoeken je op tijd  te komen, na de start van de voorstelling worden er geen nieuwe  bezoekers meer toegelaten

Wij  zijn een  enthousiaste groep uit Haren (Groningen) die als hoofddoel  heeft om elke  twee jaar een musicalproductie uit te voeren. Wil je de volgende keer ook meedoen? Neem dan contact met ons op via www.thaliaharen.nl.

Deel dit evenement

bottom of page