top of page

zo 11 feb

|

diverse locaties

Poëzie Thuis aankondiging

Een poëzieprogramma op verschillende privé-adressen in Haren in het kader van de landelijke Maand van de Poëzie. U kunt zich nog niet aanmelden. Nadere informatie volgt. € 10 Stadjerspas gratis toegang

Poëzie Thuis  aankondiging
Poëzie Thuis  aankondiging

Tijd en locatie

11 feb 2024 14:30 – 12 feb 2024 16:30

diverse locaties, Haren, Nederland

Over het evenement

Het thema van Poëzieweek 2024 is ’thuis’

Het huis van de poëzie bestaat uit meer dan louter bakstenen.  Dichters bouwen huizen uit herinneringen, geuren en kleuren. Ze  beschrijven de huizen van onze jeugd en de straten van onze dromen. Ze  schrijven hun gedichten op een hoekje van onze keukentafel en turen naar  de schilderijen aan onze muren. De mooiste woorden ontspruiten vaak op  de plek waar we ons het meest thuis voelen.

Tijdens Poëzieweek 2024 bouwen we samen grote en kleine huizen in  gedichten. We komen thuis in steden of op het platteland, we verhuizen  onze verzen van streek naar streek en beschrijven nieuwe en oude landen  in levendige letters. Poëzie kan mensen vieren, verwelkomen en zich  thuis doen voelen. Het kan ook de troost van een warme thuis bieden op  moeilijke momenten van afscheid, rouw en verdriet. Samen schuilen we  onder het dak van de poëzie.

Deel dit evenement

bottom of page