top of page

zo 26 mei

|

Noordlaren diverse locaties.

Huiskamerconcertfestival ‘Achter de Veurdeur’

1e lustrumeditie: aflevering 5 van dit tweejaarlijkse festival en feestelijk muzikaal gebeuren in maar liefst 8 verschillende woonhuizen in Noordlaren. Start kaartverkoop zaterdag 16 maart in De Hoeksteen van 10.30 tot 12.00 uur. Kaarten: € 25,- p.p. (3 concerten) Lunch: € 7,50 p.p.

Huiskamerconcertfestival ‘Achter de Veurdeur’
Huiskamerconcertfestival ‘Achter de Veurdeur’

Tijd en locatie

26 mei 2024, 11:30 – 15:00

Noordlaren diverse locaties., Lageweg 8, 9479 PC Noordlaren, Nederland

Over het evenement

'Een feestelijk muzikaal gebeuren in maar liefst 8 verschillende woonhuizen in Noordlaren. Alle muzikanten treden 3 maal op, zodat u in de gelegenheid bent om naar keuze 3 concerten op 3 verschillende locaties bij te wonen. Elk concert duurt een half uur. Voorafgaand aan de start om half 12 is er veel gezelligheid rond de dorpskerk (niet te missen midden in het dorp) en het ertegenover liggende dorpshuis De Hoeksteen, met live muziek in de kerk. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch aan lange tafels op straat, of, als de weergoden onverhoopt dwarsliggen, in De Hoeksteen. Na afloop is het goed toeven en napraten op het terras van De Hoeksteen!

Op de website van Noordlaren Muziek is informatie over de deelnemende artiesten te vinden en een compilatie-video van hun muziek. Start kaartverkoop zaterdag 16 maart in De Hoeksteen van 10.30 tot 12.00 uur.

Kaarten: € 25,- p.p. (3 concerten) Lunch: € 7,50 p.p.

In De Hoeksteen is ook de compilatie-video van de deelnemende artiesten te zien en te horen. Vanaf 17 maart t/m 19 mei zijn de resterende kaarten uitsluitend te boeken via noordlarenmuziek@gmail.com

N.B.: Geboekte kaarten kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Deel dit evenement

bottom of page