Het tijdstip wordt later bepaald | Dorpskerk Haren

Uitgesteld BEVRIJDINGSCONCERT

€ 15, leden Nut € 10. Aanmelden van 29 maart tot zo mogelijk 16 april. Het concert bestaat uit een combinatie van klassieke muziek en gedichten. De gedichten zijn gemaakt en worden voorgedragen door onze stadsdichter, Renée Luth uit Glimmen, en de winnaar van de scholieren-dichtwedstrijd in Haren.
Registratie is afgesloten
Uitgesteld BEVRIJDINGSCONCERT

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Dorpskerk Haren, Rijksstraatweg 188, 9752 BR Haren, Nederland

Over het evenement

AANMELDEN

Het concert bestaat uit een combinatie van klassieke muziek en gedichten. De muziek wordt ten uitvoer gebracht door Eline Bergmann, piano, en Else-Linde Buitenhuis, sopraan. De gedichten zijn gemaakt en worden voorgedragen door onze stadsdichter, Renée Luth uit Glimmen, en de winnaar van de scholieren-dichtwedstrijd in Haren. Het concert wordt feestelijk geopend door onze burgemeester Koen Schuiling. Het volledige programma wordt bij het concert uitgereikt.

Dit concert werd georganiseerd door de Stichting Dorpskerkconcerten Haren, in samenwerking met het Nutsdepartement Groningen-Haren en de Culturele Raad Haren en is mogelijk door steun van de Gemeente Groningen, het Roode- of Burgerweeshuis te Groningen, Stichting Emmaplein Foundation, Dorpsfonds Haren, Drukkerij G. van Ark Haren, Rabobank en H.P. Steenhuis te Glimmen.

Deel dit evenement