top of page

vr 07 jun

|

Clockhuysplein

HarFest 2024

HarFest staat voor: Jong muzikaal talent in het noorden een kans bieden om zich te presenteren aan een groot publiek en kansen te krijgen om zich verder te ontwikkelen. 1 podium, 11 acts. Vrijdag van 17.00-23.30 uur, zaterdag van 15.00-23.30. Gratis toegang.

HarFest 2024
HarFest 2024

Tijd en locatie

07 jun 2024, 15:00 – 08 jun 2024, 23:30

Clockhuysplein, Brinkhorst 3, 9751 AS Haren, Nederland

Over het evenement

AANMELDEN DEELNAME

Haren de Krant publiceerde onlangs onderstaand artikel:

Jonge muzikanten kunnen zich nu opgeven voor tweede  editie HarFest. Op 7 en 8 juni 2024 staat het Clockhuysplein van Haren  weer in het teken van muziek en gezelligheid.

Afgelopen juni vond de eerste editie van HarFest plaats en dat bleek  een geslaagd evenement. Talentvolle, jonge muzikanten streden op het  podium om de eerste prijs in de muzikale talentenjacht en uiteindelijk  kwam singer-songwriter Elena (zie foto) als winnaar uit de bus. Maar in  2024 vervalt het wedstrijdelement en krijgen de artiesten de gelegenheid  om niet één nummer te spelen, maar om 15 minuten het podium te vullen!  Aanmelden voor HarFest ’24 is vanaf vandaag mogelijk. HarFest is een  initiatief van de Culturele Raad Haren en Ervaar Haren.

15 minutes  Waar de deelnemers vorige editie één nummer ten gehore mochten brengen,  krijgen ze nu exact 15 minuten de tijd. Dit geeft de muzikanten de kans  om diverse nummers te spelen en zich op die manier beter te presenteren  aan het pubiek. HarFest is een initiatief dat jongeren een podium biedt.  De organisatie roept niet alleen solo acts, maar ook duo’s en bands op  om zich aan te melden. Alle acts worden zowel op video als op audio  vastgelegd. De deelnemers ontvangen de opnames na afloop.

Kickstart your fame  Ben jij een jonge muzikant en wil je het podium op? Tijdens HarFest ‘24  krijg je die kans Meld je aan. Singer-Songwriters, bands, hiphop, punk,  jazz, klassiek, americana, alles en iedereen is welkom! Jongeren (+/- 15  tot 25 jaar) uit Haren en omstreken kunnen zich opgeven tót 26 februari  2024. Aanmelden kan via het aanmeldformulier  (https://forms.gle/NJZihWvGnyzmC8cz9). Op de hoogte blijven of benieuwd naar de beelden van HarFest ’23? Vind HarFest op Instagram en Facebook via @HarFestHaren.

Deel dit evenement

bottom of page