top of page

wo 27 dec

|

Forum bibliotheek Haren

Clubhuisactiviteiten in de bibliotheek tijdens de kerstvakantie

Het Clubhuis is gratis en je kunt in en uit lopen wanneer jij daar zin en tijd voor hebt. Maar natuurlijk wil je blijven! 😉 Kom je met een grote groep? Dan graag even van tevoren doorgeven in de bieb,

Clubhuisactiviteiten in de bibliotheek tijdens de kerstvakantie
Clubhuisactiviteiten in de bibliotheek tijdens de kerstvakantie

Tijd en locatie

27 dec 2023 15:00 – 05 jan 2024 16:00

Forum bibliotheek Haren, Brinkhorst 3, 9751 AS Haren, Nederland

Over het evenement

Kom je ook naar Het Clubhuis?

Kom jij ook meedoen met leuke activiteiten waar je soms ook nog wat  van opsteekt? Elke maand maken we iets anders bij de Clubhuis-activiteit. In de kerstvakantie hebben  we maar liefst drie Clubhuis-activiteiten: dromenvangers maken, nieuwjaarsbolletje maken en LEGO storytelling.

Het Clubhuis is gratis en je kunt in en uit lopen wanneer jij daar zin en tijd voor hebt. Maar natuurlijk wil je blijven! 😉 Kom  je met een grote groep? Dan graag even van tevoren doorgeven bij onze medewerkers in de bibliotheek.

Dromenvangers maken:

woe. 27 dec. 15:15 - 16:45

Vang net als de Grote Vriendelijke Reus dromen met je eigen gemaakte dromenvanger. Zo blijven al die nachtmerries  weg en kan jij lekker slapen!

Nieuwjaarsbolletje maken:

woe. 3 jan. 15:15 - 16:45

Kies je bolletje, plant hem en versier het potje. Een mooi nieuwjaarscadeau om te geven of natuurlijk om zelf  te houden.

LEGO storytelling:

vrij. 5 jan. 15:15 - 16:45

Verzin en ontwerp een eigen verhaal op drie verschillende bouwplaten door een begin, een middenstuk en een eind  te bouwen van LEGO.

Deel dit evenement

bottom of page