zo 25 jul. | Haren

Bezoekerscentrum Klooster Yesse

Iedereen is welkom vanaf een half uur vooraf aan de gekozen starttijd en een half uur nadien. de presentaties zijn buiten, zo nodig wel overdekt, dus houd daar zo nodig rekening mee. Aanmelden vooraf noodzakelijk
Registratie is afgesloten
Bezoekerscentrum Klooster Yesse

Tijd en locatie

25 jul. 10:00 – 23 sep. 10:00
Haren, Essen 7, 9751 NB Haren, Nederland

Over het evenement

AANMELDEN

We zijn afhankelijk van het  weer, maar zaterdag aanstaande ziet het er goed uit. We nodigen iedere  belangstellende dan ook graag uit om een kopje koffie of thee te komen  drinken met daarbij natuurlijk een lezing over Yesses wel en wee,  vroeger in de middeleeuwen en nu net na afloop van onze vierde keer  studentenveldwerk, over het recente bodemonderzoek.

Iedereen is welkom vanaf een  half uur vooraf aan de gekozen starttijd en een half uur nadien. de  presentaties zijn buiten, zo nodig wel overdekt, dus houd daar zo nodig  rekening mee. De lezing duurt ruim een half uur, de rondwandeling  ongeveer een kwartier. Voor- en achteraf tijd om de informatiepanelen  nog eens extra te bekijken, evenals ander presentatiemateriaal en voor  de liefhebbers zijn de 6 weekverslagen van de recente onderzoeksweken  ter inzage beschikbaar.

Genoeg te zien en te horen dus!

Deel dit evenement